Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

nyny.

23. 4. 2010 14:07
chápu vás

chápu vás, netvrdím, že úplně rozumím, nicméně Sokol měl pravdu.Akorát, že je to arogantní buran, tak lidi dráždí. Jinými slovy, opravdu nepodepíšu něco, co nemůžu přečíst nebo něco, čemu nerozumím. Tečka, všechny argumenty, které proběhly nebo probíhají jsou typu, ale já potřeboval, nutně, rychle...apod. Jediné s čím bych souhlasila by byla úprava zákona. aby si nesměly firmy půjčující peníze diktovat takové smluvní sankce, jako se objevují (omezila bych je na úroveˇsankcí ukládaných státen třeba v případě neplacení daní apod.). Asi by se toho našlo víc, ale v zásadě to je asi to nejvíce likvidační.Blbý je, když člověk přečte a myslí si, že rozumí a je to jinak. Prostě pak to chce si nechat se smlouvami poradit, lze to v poradnách i zadarmo.Pokud mi někdo smlouvu nedá k rozmyšlení, nejednám s ním.

0 0
možnosti

Takyproluxovanej

23. 4. 2010 20:17
Re: chápu vás

Tak znova a polopatě!

Psala jsem to zde již několikrát! Když vám předloží někdo před nos listinu na které vyplňujete kolonky s údaji o velikosti a vybavení nabízené nemovitosti a když vám do toho navíc makléř strká své pazoury a tvrdí, že se jedná o údaje pro zveřejnění inzerátu a vše probíhá v podstatě stejně, jako s jinými slušnými realitními kancelářemi. A co obsahuje ta evidenční listina NA DRUHÉ STRANĚ O NIŽ NEVÍTE! Se dozvíte až když se Vám podaří kopii listiny získat zpět. A některým klientům se ani to nepodaří. Pak opravdu nelze mluvit o tom, že jsem podepsala cosi, čemu jsem nerozuměla!

Manuál, jak mají makléři této RK podvádět klienty je koneckonců přístupný na internetu a má jej k dispozici i ČT.

Další věc je, že mluvíte o jakýchsi půjčkách a nesplácení. V případě této RK, je to ovšem zcela naprosto mimo mísu. Žádný z klientů si od této RK nikdy nic  nepůjčil a přesto jsou POMOCÍ ROZHODČÍCH SOUDŮ, na lidech vymáhány PRONIC ZANIC STATISÍCE!

0 0
možnosti
  • Počet článků 44
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3061x
Spisovatelka - výtvarnice

knihy

Kdopak by se šmejdů bál? 2015   

Rusanda na větvi 2016

https://www.bux.cz/autor/83894-glaserova-svetlana

Nově taky ještě nevydaná kniha 

Trosečník sibiřský

 

 

 

 

Seznam rubrik

Oblíbené stránky