Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Mik8

5. 5. 2010 11:47
luxují i názory

Prolux se také snaží vyluxovat zkušenosti lidí s nimi z internetu. A zatímco napálení jsou na Prolux krátcí, Proluxu se potírat svobodu slova u našich soudů daří.

http://man.blog.lupa.cz/2010/04/29/kauza-prolux-odvolali-jsme-se/

0 0
možnosti

Takyproluxovanej

5. 5. 2010 12:38
Re: luxují i názory

Ano! Velmi správný postřeh! Byla na základě jejich výhružných dopisů adminůmbyla smazána celá diskusní vlákna, kde si lidé sdělovali své zkušenosti.

Došlo dokonce i k jedné soudní při, v podstatě kvůli jednomu neslušnému slovu na s. !  Kdy soud rozhodl ve prospěch P., ale žalovaný admin se odvolal!

Dochází tedy k porušování svobody slova! A to už je dost silný kafe!

(píši zatím do diskuzí pod tímto nickem, který jsem "zdědila" po manželovi, až nasbírám dukáty, budu již jenom Brambora Horká.);-)

0 0
možnosti

Seeker-M

4. 5. 2010 20:38
Podivný odstavec

Sledoval jsem Vaši anabázi jen zběžně, ale domnívám se, že onen třetí odstavec odspoda je reakcí na dopis, který jste jim poslala. Nebyla jedna z Vašich výhrad vůči uzavřené smlouvě, že Vás realitní kancelář neinformovala o trestních oznámeních na ni podaných? Zdá se mi, že se JUDr Z.K. nepříliš úspěšně snaží sdělit, že nebyli povinni Vás o trestích oznámeních na ně podaných informovat a basta. Zbytek toho odstavce je jen snaha nahnat Vám strach.

Takže držím palce, nebude to s nimi ani s našimi soudy snadné. R^

0 0
možnosti

Brambora Horká

4. 5. 2010 21:47
Re: Podivný odstavec

;-D Jejda! Jste snad jasnovidec! Máte pravdu, že jsem jim v tom odstoupení  vyčetla, že jsem nebyla informována o tom, že je na ně podáno tolik trestních oznámení!

A to je skutečně z mé strany blbost! Díky!

A taky díky za ty palce!R^ Budeme je potřebovat!

0 0
možnosti

hurkajan

4. 5. 2010 1:25
trefné

včera jsem zastupoval klientku u předběžného řízení k Nejv.soudu a od soudce jsem se dozvěděl že ho nezajímá že dluh byl splacen v roce 2000 o čemž jsou nezpochybnitelné a ověřené doklady ale jen směnka která má všechny náležitosti byť nedoložené a které se ani neověřují vystavená v roce 2002 kterou si exekutoři prodávají opakovaně mezi sebou a klientka je se třemi dětmi v sociální nouzi neboť má neustále obstaven plat a byt vykrádají exekutoři v houfech protože nemůže plnit své finanční závazky vůči jiným institucím...a těchto klientů máme už na desítky tisíc a cesta z bludného kruhu ?...

0 0
možnosti
  • Počet článků 44
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3061x
Spisovatelka - výtvarnice

knihy

Kdopak by se šmejdů bál? 2015   

Rusanda na větvi 2016

https://www.bux.cz/autor/83894-glaserova-svetlana

Nově taky ještě nevydaná kniha 

Trosečník sibiřský

 

 

 

 

Seznam rubrik

Oblíbené stránky