Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
A

Amoniak

8. 7. 2010 9:04
Je to ...

Je to marný, je to marný, je to marný.

Tahle osoba si prostě myslí že cokoli co jí připadá neetické je také dozajista nezákonné a boj proti tomu - ať již je veden libovolnou formou - je činností veskrze chvályhodnou, pozitivní a vždy legální.

Poukaz na nutnost držet se zákonných norem bez ohledu na sympatie či subjektivní vnímání spravedlnosti je pak vždy příznakem spolčenosti s ďáblem.

0 0
možnosti
BG

Brambora Horká

8. 7. 2010 9:20
Re: Je to ...

To máte pravdu pane anonyme Amoniaku! Je marné vysvětlovat cokoli osobám, které nejenže nemají ponětí o etice a morálce, ale nemají ponětí ani o právu! Ujišťuji Vás ovšem, že své články opravdu nepíši PRO VÁS!

Vaše výkřiky do tmy ohledně protiprávnosti mého počínání, mi silně připomínají odezvy spolupracovníků PROLUXU v jiných diskuzích na internetu! Jsem čím dále, tím více přesvědčena, že Vaše osobní nasazení v této záležitosti, pramení z Vaší osobní zaujatosti. 

0 0
možnosti
A

Amoniak

8. 7. 2010 10:11
Re: Je to ...

Neetický není totéž co nezákonný a nemorální nemusí nutně být protiprávní. Rozumíte? Tím neříkám že s neetickým postupem souhlasím, jen upozorňuji že směšujete zcela různé pojmy.

(Pokud píšete pro sebe, ne pro veřejnost, pak se nemusíte namáhat s uveřejňováním a své myšlenky můžete nechat v šuplíku.)

0 0
možnosti
BG

Brambora Horká

8. 7. 2010 10:25
Re: Je to ...

Svoje články píši pro veřejnost, která je potřebuje! A vzhledem k tomu, že díky těmto článkům, se mi podařilo již mnoho lidí uchránit před podvodníky a bezmála dvě stovky lidí shromáždit ke společnému odporu V REGISTROVANÉM OBČANSKÉM SDRUŽENÍ STOP(stop trestuhodným obchodním praktikám). K odporu proti odporným obchodním praktikám, které se jako mor rozšířily v naší zemi. Nemyslím si tedy, že bych měla své články psát do šuplíku. Věřte mi, nebo nevěřte, ale já opravdu

VÍM CO DĚLÁM , PROČ TO DĚLÁM A PRO KOHO TO DĚLÁM!

0 0
možnosti
VH

Stará kára

8. 7. 2010 13:57
Re: Je to ...

Že tady nečtu tisíce děkovných příspěvků!! (????)

0 0
možnosti
BG

Brambora Horká

8. 7. 2010 15:21
Re: Je to ...

Každého nebaví sbírat dukáty a plácat zde nesmysly, jako Vás! Potřební lidé mě kontaktují na mém e-mailu, případně v diskuzi na mých stránkách! Návštěvnost STOP-PROLUXU kolem stopadesáti lidí za den, o čemsi vypovídá! A tento prostor zde využívám k tomu, abych lidi poškozené Proluxem podchytila! Což se daří, ať se Vám to líbí, nebo ne! ;-D

0 0
možnosti
VH

Stará kára

8. 7. 2010 16:40
Re: Je to ...

Tak proč tady plácáte nesmysly, když ti potřební jsou jinde?

0 0
možnosti
BG

Brambora Horká

8. 7. 2010 19:05
Re: Je to ...

Svatá prostoto! (Nebo prostato?);-D...To si skutečně myslíte, starej káro, že jste pupkem světa a jediným ve vesmíru, kdo můj blog zde čete? A že to co píšu, píšu výhradně  pro vás???;-D;-D;-D

Vaše naivita a sebestřednost by snad byla i úsměvná, kdybyste s ní neotravoval druhé!

0 0
možnosti
  • Počet článků 44
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3061x
Spisovatelka - výtvarnice

knihy

Kdopak by se šmejdů bál? 2015   

Rusanda na větvi 2016

https://www.bux.cz/autor/83894-glaserova-svetlana

Nově taky ještě nevydaná kniha 

Trosečník sibiřský

 

 

 

 

Seznam rubrik

Oblíbené stránky