Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

McKnap

26. 7. 2011 10:44
karma

Dobře napsané... naprostý souhlas až na tu poslední větu s panem prezidentem... Ta propiska s tím asi nemá moc společného..

0 0
možnosti
S

Smrť

22. 7. 2011 11:04
Nemůžu Vám napsat svůj upřímný názor,

neb jsem na cenzorském blacklistu a ani nepatrný náznak vulgarity mi neprojde, ale osobně vnímám v posledních letech pouze rostoucí zděšení, co všechno je v téhle zemi možné, a že čím je člověk větší grázl a zloděj, tím bezpečněji se zde může cítit. Hnus a hanba [>-]Rv.

0 0
možnosti
JR

raz

21. 7. 2011 14:48
Odvážné..i se jmény! Bravo!

Mně ještě chybí jména rozhodců sdružených ve zníněné obchodní společnosti "rozhodců" zapojených do tohoto podvodu. Jakékoliv soukromé sdružení rozhodců prosím nezaměňovat za Rozhodčí senát HOK.Obchodní společnost s jakýmkoliv předmětem činnosti je přímo povinna orientovat se na dosažení zisku, nikoliv orientovat se na dosažení spravedlnosti. Tak proč se pozastavovat nebo kritizovat činnost Sdružení rozhodců,a.s.?Najmu-li si advokáta, člena Sdružení rozhodců,a.s.,předpokládám, že rozhodne jen v mém zájmu, jak se při řízení před soukromým rozhodcem stalo zvykem. Rozhodce je postižitelný jen v případě,že poruší zásadním způsobem právo některé ze stran sporu, popřípadě když nedodrží postup řízení. Jinak je nepostižitelný stejně jako soudce s tím rozdílem, že proti nálezu rozhodce není možný (až na zcela nepatrné v zákoně stanovené vyjímky) opravný prostředek., jakým je třeba odvolání u řízení před soudem, když nejme s rozsudkem soudce spokojeni.

Takže karma za odvahu i za text!

0 0
možnosti
RH

R. Hrabovský

21. 7. 2011 14:42
Podraz jak slon

R^ Nedejte se, bojujte dál. Ono to asi moc nepomůže, ale fandím Vám...

0 0
možnosti
ZO1

Zálohovaný obal 10

21. 7. 2011 11:57
B.smajlík

EU

0 0
možnosti
  • Počet článků 44
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3061x
Spisovatelka - výtvarnice

knihy

Kdopak by se šmejdů bál? 2015   

Rusanda na větvi 2016

https://www.bux.cz/autor/83894-glaserova-svetlana

Nově taky ještě nevydaná kniha 

Trosečník sibiřský

 

 

 

 

Seznam rubrik

Oblíbené stránky